Onigirazu is wrapped in seaweed just like a traditional onigiri. It is also includes rice with various fillings, but onigirazu fillings are less traditional than onigiri. They are something like Japanese-style sandwich fillings.
During the workshop, Anja VAN WEZEL will show you how to create your own plant-based onigirazu for a lunch, snack or picnic. You can add any fillings you like, so they are very versatile. For this session, you will be using only plant-based products. Something nice to make with your children too!
Net als de inmiddels wereldberoemde onigiri bestaat ook de onigirazu uit rijst met verschillende vullingen en een buitenkant van zeewier. De vulling van de onigirazu is echter minder traditioneel en lijkt meer op dat van Japanse sandwiches.
Tijdens deze workshop leer je van Anja VAN WEZEL hoe je dit veelzijdige gerecht zelf kunt maken, dat zowel geschikt is voor de lunch, als snack of voor een picnic. Je kunt zelf bepalen wat voor vulling je het lekkerst vindt. Tijdens deze workshop worden alleen plantaardige producten gebruikt. Leuk ook om samen met kinderen te maken!
Follow Anja VAN WEZEL on instagram: @moonrabbitcafe