Oproep voor de CAMERA JAPAN jongerenjury

Voor de 17de editie van CAMERA JAPAN, dat plaatsvindt van 22 tot en met 25 september 2022 in LantarenVenster, gaan wij de jongerenjury weer organiseren. Na een zeer geslaagd jury-programma tijdens de 14de editie, kunnen we niet wachten om deze in volle glorie terug te brengen dit jaar!

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Hou je van (Japanse) films, en zou je een filmfestival van dichtbij willen meemaken? Sta je open om meer over Japan te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met je mede-juryleden, ga je een zevental films van ons programma bekijken en naderhand bespreken. Uiteindelijk kiezen jullie samen een winnaar uit deze selectie. Om jullie te helpen deze keuze te maken, krijgen jullie workshops over kritisch kijken naar film en over Japanse cultuur. Niet alleen dat, maar jullie zijn uiteraard uitgenodigd bij de officiële opening en krijgen een rondleiding achter de schermen om het festival vanuit een uniek perspectief mee te maken. Hiermee hopen wij jullie een buitengewone belevenis van het festival mee te geven.

Lijkt dit je wat, en voel je je geroepen? Wacht niet langer, en geef je op! Stuur voor 1 september een email met motivatiebrief naar jongerenjury@camerajapan.nl en vertel ons over jezelf, je achtergrond, en waarom je graag deel wilt uitmaken van de CAMERA JAPAN Jongerenjury.

Zorg ervoor dat je alle vier de dagen van het festival (22 tot en met 25 september) beschikbaar kan zijn. Mocht je twijfels of vragen hebben, mail gerust naar jongerenjury@camerajapan.nl.

Voor een indruk over CAMERA JAPAN, kijk op www.camerajapan.nl of onze socials (Facebook, Twitter, Instagram).