Young Japanese male in traditional dress with umbrella.

Gezocht: filmliefhebbers voor de jongerenjury

Voor de 14de editie van het CAMERA JAPAN festival, dat van 26 tot en met 29 september in LantarenVenster (Rotterdam) gehouden wordt, organiseren we voor het eerst een jongerenjury.

Ben je tussen de 16 en 25 jaar? Ben je fan van (Japanse) film? Ben je thuis in de Japanse cultuur of wil je er meer over te weten komen? Wil je ook eens een filmfestival van dichtbij meemaken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Samen met je collega-juryleden bekijk je een zevental films uit ons programma waarna jullie deze bespreken. Uit deze selectie kiezen jullie de uiteindelijke winnaar.

Om jullie hierbij te begeleiden krijgen jullie workshops over kijken naar film en over Japanse cultuur. Verder worden jullie uitgenodigd voor de officiële opening en leiden we jullie rond achter de schermen van het festival en zorgen we voor een unieke festivalbeleving.

Lijkt dit je wat? Twijfel dan niet en geef je nu op! Stuur voor 31 augustus een email met motivatiebrief naar jongerenjury@camerajapan.nl waarin je ons meer vertelt over jezelf en waarom je graag deel wil uitmaken van de eerste CAMERA JAPAN Jongerenjury. Op 3 september maken we de bekend wie we voor de jongerenjury selecteerden.

Niet helemaal zeker? Heb je vragen? Mail ze naar jongerenjury@camerajapan.nl